Top
De Kast - Welkom Thuis
25% Korting
  • De Kast - Welkom Thuis
€ 19,95
14,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen


De Kast bestaat twintig jaar! Alle reden voor Syb van de Ploeg, Peter van der Ploeg, Kees Bode, Sytse Broersma en Nico Outhuyse om dat gepast te vieren. Mét de cd 'Welkom Thuis' en een sfeervolle 'Welkom Thuis Tour'. De eerste single 'Helende Liefde' verscheen in juni 2010.

Welkom Thuis is weer een échte Kast-cd. Een warm vertrouwd geluid met mooie intieme liedjes afgewisseld met Nederlands- en Friestalige rocknummers. Een cd beter dan ooit. Dankzij een periode van relatieve rust na tien hectische en energie-vretende jaren. Maar vooral dankzij andere creatieve projecten, zijn alle Kast-leden muzikaal gegroeid. Bovendien is alles opgenomen in de eigen Syco-studio van Syb en Nico.

"We hebben alles zelf gedaan. Geen deadlines, dus geen beperkende kaders. Totale vrijheid om creatief net zo lang door te gaan tot een nummer helemaal af is. Daarnaast zijn we nu veel meer een team dat elkaar de ruimte geeft en gunt. Dat komt de muziek ten goede. Dat is gewoon een heerlijk gevoel en dat hoor je terug in de nieuwe cd!".


Tracklist
1. Welkom Thuis
2. It Feest
3. De Hemel
4. Helende Liefde
5. Wil Jij Er Zijn
6. Zon In Mijn Hart
7. Overleven
8. Verdwijnen In De Tijd
9. California
10. Spel Zonder Grenzen
11. De Wereld
12. Wat Ben Ik Waard
13. Nooit Genoeg
14. De Hel Foarby


Artikelnummer: 8714835081043