Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

De Kast
De Kast - De Nije Kast
De Kast - De Nije Kast
De kast zonder Syb , maar met Jan Tekstra met 2 friese tracks.
€ 19,95
€ 14,95
De Kast - Dreamflecht Yn De Tiid (niet meer leverbaar)
De Kast - Dreamflecht Yn De Tiid
Onder de poëtische naam ‘Dreamflecht yn de Tiid’ brengt de bekende Friese Popgroep De Kast voor het eerst in haar bestaan een volledig Friestalige cd uit. De cd bevat naast gloednieuwe nummers, ook de grootste hits uit het verleden, zoals In Nije Dei, Eltse Grins Foarby en Wa’t ik bin, welke in de studio van drummer/producer Nico Outhuijse (the Grien Room) opnieuw zijn opgenomen.
€ 19,95
€ 14,95
De Kast - Hollands Goud
De Kast - Hollands Goud
€ 24,95
€ 22,95
De Kast - Welkom Thuis
De Kast - Welkom Thuis
De Kast bestaat twintig jaar! Alle reden voor Syb van de Ploeg, Peter van der Ploeg, Kees Bode, Sytse Broersma en Nico Outhuyse om dat gepast te vieren. Mét de cd 'Welkom Thuis' en een sfeervolle 'Welkom Thuis Tour'. De eerste single 'Helende Liefde' verscheen in juni 2010.

Welkom Thuis is weer een échte Kast-cd. Een warm vertrouwd geluid met mooie intieme liedjes afgewisseld met Nederlands- en Friestalige rocknummers. Een cd beter dan ooit. Dankzij een periode van relatieve rust na tien hectische en energie-vretende jaren. Maar vooral dankzij andere creatieve projecten, zijn alle Kast-leden muzikaal gegroeid. Bovendien is alles opgenomen in de eigen Syco-studio van Syb en Nico.

"We hebben alles zelf gedaan. Geen deadlines, dus geen beperkende kaders. Totale vrijheid om creatief net zo lang door te gaan tot een nummer helemaal af is. Daarnaast zijn we nu veel meer een team dat elkaar de ruimte geeft en gunt. Dat komt de muziek ten goede. Dat is gewoon een heerlijk gevoel en dat hoor je terug in de nieuwe cd!".
€ 19,95
€ 14,95