Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

De Doelleazen - Strjitlizzer
  • De Doelleazen - Strjitlizzer
6,95
Verwachte levertijd: 3 dagen


Fraaie happy hardcore uitvoering van Bricquebec hit

1. Strjitlizzer
2. Asto mar by my bist 

Wat begon met een grap is ondertussen uitgegroeid tot een populair duo in Friesland. Twee friese DJ’s die in samenwerking met bekende friese artiesten tracks produceren. Zo zijn ‘Mem fan Doutzen’ van Strawelte, ‘Asto mar by my bist’ van Die Twa, ‘Hert fan myn gefoel’ van de Kast en ‘Famke yne Peen’ van Sije & Trianka gecoverd. Het eindresultaat van deze covers uit zich in een party act met o.a. het genre happy hardcore. Samen met twee figuranten bekend uit de videoclips zorgen De Doelleazen voor een onvergetelijke act waarbij iedereen, van jong tot oud, uit zijn dak kan gaan.

De Doelleazen hebben twee singles uitgebracht onder hun eigen platenlabel ‘Bughouse Records’. Het succes van de eerste single ‘Mem fan Doutzen’ was de aanleiding om nog meer tracks te gaan produceren. De tweede single was dan ook snel een feit. In samenwerking met Bricquebec gaven ze het nummer ‘Strjitlizzer’ een nieuw jasje. Achter de schermen wordt er overigens hard gewerkt aan nieuwe tracks die het publiek keer op keer weer zullen verassen.

Deze tracks krijgen veel aandacht van media en uitgaansgelegenheden. Zo zijn ze o.a. te gast geweest bij Noardewyn (Omrop Fryslan), NachteGiel! (3FM) en Holland FM. Daarnaast stonden De Doelleazen in het voorprogramma van de Party Animals bij Club Q en staan er nog vele optredens op het programma.
 


Artikelnummer: CD SINGLE