Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Bricquebec - Hjoed
  • Bricquebec - Hjoed
15,95
Verwachte levertijd: 3 dagen


1.De Tiid
2.Hjoed
3.Opnij
4.Flotsje
5.Dyn Stapke
6.Fier en Lang
7.Somstiden
8.Leauwe
9.Twa minuten
10.De dream yn my
11.Thús by dy
 
De Friese pop/rock formatie Bricquebec brengt na 6 jaar weer een album uit, getiteld “Hjoed”. Het album is geproduceerd door Sytse Broersma van De Kast. Het bevat 11 bijzonder mooie popnummers met hier en daar enkele symfonische invoeden. Prachtige teksten, composities, een goede sound, en de meeslepende, intrigerende stem van zangeres Else maken dit album tot een echt Fries meesterwerk!

Het geluid van de wâldrockformatie is door enkele wisselingen van de bezetting nog dynamischer geworden dan voorheen; was Bricquebec vroeger een stevige bluesrockformatie, de afgelopen periode is de band meer en meer aandacht gaan geven aan de transparante aspecten van een compositie, hetgeen duidelijk te horen is aan de muzikale richting die de band nu heeft ingeslagen.
De huidige manier van componeren en arrangeren zou de band het label van melodieuze rockband kunnen opleveren; van akoestische- en stevige uptempo nummers tot en met gevoelige ballades
De huidige leden Bricquebec hebben ieder voor zich door de jaren heen flink wat routine en podiumervaring opgedaan en dat is in muzikaliteit en uitstraling van de band ook duidelijk te merken.
 


Artikelnummer: CD